Winkel en dagrecreatie

Zorgboerderij Hoog-Broek verwelkomt veel dagrecreanten die fietsend of wandelend struinen door de Betuwe. Op de zorgboerderij kunnen ze uitrusten en de winkel met streekproducten bezoeken.

Het winkeltje is gehuisvest in de tuinkas. Het assortiment bestaat uit diverse jamsoorten, vruchtensappen en -sauzen, appelstroop, bier, wijn en likeuren uit de regio. Mooie streekproducten die we verkopen zijn ook cakemixen van molen De Vlijt uit Wageningen, ambachtelijk bereide advocaat, oud-Hollandse snoepjes, mosterd en mosterdsauzen.

In de winkel zijn dagelijks verse scharreleieren te koop. In de zomermaanden worden er groenten uit eigen tuin verkocht.

De winkel biedt ook inspiratie voor leuke cadeautjes zoals eigengemaakte kistjes en serveerplanken waarin een tekst naar wens kan worden gebrand. In de winkel zijn ook diverse cadeaupakketten, kerstpakketten en relatiegeschenken verkrijgbaar.

Klompenpad

Zorgboerderij Hoog-Broek is gelegen langs het Batouwepad. Dit is een onlangs geopende toeristische wandelroute van zestien kilometer langs oeverwallen, oude stroombeddingen en dijken in het prachtige buitengebied van de gemeenten Buren en Neder-Betuwe. Het Marspad, een ander Klompenpad, ligt op een steenworp afstand van Hoog-Broek.

Verruiming assortiment

Het aanbod van de winkel in de kas wordt de komende jaren verruimd. Hierbij valt te denken aan het samenstellen van picknickmanden voor toeristen en dagrecreanten.